ΑΕΛ: Οι μειώσεις, τα ονόματα και οι προσθήκες

Ο Ντεγκρά άνοιξε τον χορό και ακολούθησε χθες ο Αντράντε. Τον δρόμο των δυο πρώην πλέον ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα μεγάλα ονόματα της Λεμεσιανής ομάδας.

Αυτό που προσπαθεί να πετύχει ο τεχνικός της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου είναι να κάνει την ΑΕΛ και πάλι πρωταγωνίστρια ωστόσο αυτό θέλει και ρίσκο και μπόλικη δουλειά. Θα πρέπει να ζυγίσει

τα δεδομένα του να δει ποιοι κάνουν και ποιοι όχι στο νέο σχεδιασμό της ομάδας και ακολούθως να πάρει τις αποφάσεις του.

Στο ρίσκο αυτό εμπίπτουν και οι μειώσεις στις απολαβές κάποιων παικτών. Με τα δεδομένα όπως είναι, δύσκολο θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Αϊρόσα, Σαρδινέρο, Σιέλης, Κουταντέρ και Αγκάνοβιτς. Αν και με κάποιους έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές για μείωση μισθού, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε ακόμη αν κάποιος από αυτούς τις αποδέχθηκε ή όχι.

Πάντως ο τεχνικός της ΑΕΛ, βρίσκεται στη Ρουμανία, αυτή την περίοδο. Εξετάζει πιθανούς μετεγραφικούς στόχος, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στην Κύπρο. Έχει υπόψη του ορισμένους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να φέρει την ομάδα, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με την εξέλιξη των υφιστάμενων περιπτώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα