Θερινός κινηματογράφος στο ΚΠΙΣΝ: «Ποιος σκότωσε τον Χάρι»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αύριο το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος απευθύνει κάλεσμα στους σινεφίλ προκειμένου να απολαύσουν μία από τις σπάνιες κωμωδίες του Alfred Hitchcock. Ο λόγος για το έργο «Ποιός σκότωσε τον Χάρι», κεντρική ιδέα του οποίου είναι, όπως φανερώνει και ο τίτλος άλλωστε η εξιχνίαση της δολοφονίας του Χάρι.

Η προβολή της ταινίας “Ποιος σκότωσε τον Χάρι / The Trouble With Harry (1955)” θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στις 21.00, στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ, στο πλαίσιο των υπαίθριων κινηματογραφικών

προβολών της σειράς Park your Cinema.

Park your Cinema

Σειρά κινηματογραφικών προβολών υπό το φως του φεγγαριού! Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζει, φέτος το καλοκαίρι, έναν δεσμό φιλίας με το κινηματογραφικό κοινό της Αθήνας, ανοίγοντας το Κέντρο Επισκεπτών με μια σειρά εβδομαδιαίων προβολών κλασικών φιλμ.

Στο πρώτο PARK YOUR CINEMA, οι κινηματογραφικές επιλογές στηρίζονται σε κλασικά έργα, από εκείνα που δημιούργησαν την παράδοση της διασκέδασης στα αθηναϊκά θερινά σινεμά. Από την δεκαετία του ’30 μέχρι και τις αρχές του ’70, τα φιλμ που θα προβληθούν -με χρονολογική σειρά- αγαπιούνται και παρακολουθούνται ξανά και ξανά, όπως συνέβαινε από παλιά κάτω από τον αττικό ουρανό.

Επιμέλεια προβολών – Κείμενα: Ηλίας Φραγκούλης

*H συμμετοχή στην προβολή γίνεται με δελτίο προτεραιότητας, το οποίο θα διανέμεται αυθημερόν στο Κέντρο Επισκεπτών, 30’ πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Το δελτίο προτεραιότητας αφορά σε μεμονωμένη προβολή και όχι σε ολόκληρο τον κύκλο.

Το άρθρο Θερινός κινηματογράφος στο ΚΠΙΣΝ: «Ποιος σκότωσε τον Χάρι» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα