Τους σκότωσε και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με δύο σοκαριστικά βίντεο που ανήρτησε ο Μάικλ Βανς στο Facebook, προειδοποιεί για το τι πρόκειται να συμβεί σε όσους εμπλέκονται σε δικαστική υπόθεση εναντίον του.

Ο 38χρονος, είχε πρόσφατα αφεθεί ελεύθερος από τις φυλακές της Οκλαχόμα, όπου κρατούνταν με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με το BBC, την περασμένη Κυριακή, οι Αρχές δέχτηκαν κλήση από γείτονες για πυροβολισμούς σε περιοχή

της Οκλαχόμα. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου ακολούθησε ανταλλαγή πυρών και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά. Λίγο αργότερα, ο δράστης ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με την ανταλλαγή πυροβολισμών φορώντας μία κατακόκκινη από τα αίματα μπλούζα. Ο ίδιος φέρεται να διέφυγε με ένα περιπολικό από όπου ανέβασε και το βίντεο. Στη συνέχεια σκότωσε δύο συγγενείς του αποκεφαλίζοντας σχεδόν τον έναν ενώ φέρεται πως πυροβόλησε ακόμα δύο άτομα για να κλέψει τα αυτοκίνητα τους.

Ο Μάικλ Βανς εξαπολύει απειλές στο βίντεο απευθυνόμενος σε πολλά άτομα που τον κυνηγούν: «Σας δείχνω ότι αυτό είναι αληθινό. Αν θέλετε να δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια, μείνετε συντονισμένοι στα δελτία ειδήσεων». Στο δεύτερο βίντεο, ο δράστης φαίνεται να κρατά ένα καλάσνικοφ, ενώ προειδοποιεί πως όσα ακολουθήσουν θα είναι πολύ έντονα.

Ο 38χρονος που κατηγορείται για διπλή δολοφονία και επίθεση σε αστυνομικούς καταζητείται από τις Αρχές της Οκλαχόμα, που έχουν κυριολεκτικά «ξεχυθεί» στους δρόμους.

Το άρθρο Τους σκότωσε και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα