Άρχισε τις υποσχέσεις ο Τραμπ- Τι έχει στην «πρώτη γραμμή»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η μέρα που θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ πλησιάζει και οι δύο υποψήφιοι, άφησαν την κόντρα στην άκρη και ασχολούνται με τον προγραμματικό σχεδιασμό τους. Στόχος, να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Η πρώτη κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ ήταν να προσεγγίσει τις κοινότητες χαμηλού οικονομικού επιπέδου που πλήττονται από την παραβατικότητα και τη φτώχεια. Ο πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, εξήγγειλε το σχέδιο του για τις τράπεζες,

αλλά και το φορολογικό σύστημα που θα φέρει την ανάπτυξη στις ταλαιπωρημένες περιοχές της Αμερικής.

«Πιάνοντας» τον παλμό της νεολαίας, ο Τραμπ σκοπεύει να ανοίξει το δρόμο στους νέους, για δανειοδότηση που θα τους επιτρέψει να μπουν εύκολα στον επιχειρηματικό κλάδο. Αυτή η προοπτική, θα ευνοηθεί και από τον φορολογικό σχεδιασμό του Τραμπ, που θα δώσει πολλά κίνητρα ώστε να το σύστημα φορολογίας να κερδίσει την εμπιστοσύνη επενδυτών.

Εκτός από αυτά, ο υποψήφιος πρόεδρος μίλησε και για το μεγάλο εμπορικό έλλειμμα της Αμερικής, καθώς και τις προσπάθειες που σκοπεύει να καταβάλλει προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση του.

Ο Τραμπ, επικεντρωμένος στη νέα γενιά, υπόσχεται να δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος στην Αμερική, που δεν θα κάνει τα παιδιά της μετανάστες για την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. Στην ατζέντα του είναι και οι περιοχές που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, με τον Τραμπ να στοχεύει στην υλοποίηση των αναγκών που εξασφαλίζουν μια αξιοπρεπή ζωή.

Ο Ντόναλντ μάλιστα, για να πείσει το κοινό πως όσα υπόσχεται έχουν ισχύ, προχώρησε και σε πράξεις. Το ξενοδοχείο (Trump International Hotel) στην Ουάσιγκτον, πολύ κοντά στο Λευκό Οίκο, έκανε τα εγκαίνια του και ο Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος δεν θα μπορούσε να λείπει.

Αφού το επιχειρηματικό αυτό εγχείρημα «ολοκληρώθηκε εντός της προϋπολογισμένης δαπάνης και γρηγορότερα από τον αρχικό σχεδιασμό», τότε όλα μπορούν να γίνουν, υπονοεί ο εκκεντρικός Τραμπ.

Δείτε απόσπασμα της ομιλίας του:

Το άρθρο Άρχισε τις υποσχέσεις ο Τραμπ- Τι έχει στην «πρώτη γραμμή» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα