Το video με την γλυκιά εγγονή του Τραμπ έγινε το απόλυτο viral!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν και η στάση του Τραμπ απέναντι στην Κίνα δεν ήταν και η καλύτερη, μάλλον ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τον καλύτερο σύμμαχο στην προσπάθεια να δείξει πως τελικά δεν είναι τόσο σκληρός! Η εγγονή του Αραμπέλα, είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι που μάλλον θα «ξελασπώσει» τον νέο ηγέτη της Αμερικής!

Το βίντεο που δείχνει την μικρή να κάνει εξάσκηση στα Κινέζικα και να απαγγέλλει ποίηση, έχει γίνει το απόλυτο viral στην Κίνα. Τα σχόλια των χρηστών στο Instagram

διαδέχονται ακόμη το ένα το άλλο, με την πλειοψηφία να έχει ξετρελαθεί και λιγότερους να μιλούν για έναν «κακό» τρόπο του Ντόναλντ Τραμπ να αλλάξει στάση στην εξωτερική του πολιτική.

Η Αραμπέλα που μάλλον παίζει τη διπλωματία της Αμερικής στα δάχτυλα, μπήκε στην καρδιά της Κίνας και οι πολίτες μάλλον αρχίζουν να «μαλακώνουν» με την οικογένεια Τραμπ.

«Κοιτάξτε αυτά τα παιδιά και αυτή την οικογένεια, ο ένας πιο όμορφος και αξιαγάπητος από τον άλλο. Αυτό είναι αποτέλεσμα εκπαίδευσης. Ο Τραμπ έχει πολλά κατορθώματα», γράφει χρήστης του Weibo.

«Νιώθω ότι ο Τραμπ θα έπρεπε να είναι πιο φιλικός με την Κίνα», λέει ένας άλλος.

Η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ και μητέρα της γλυκιάς Αραμπέλα, είχε πει σε συνέντευξη της στο περιοδικό South China Morning Post πως συνειδητοποίησε ότι η κόρη της μελετούσε Κινέζικα με την ασιάτισσα νταντά της. Μάλιστα, η μικρή περηφανευόταν πως μπορεί να ονοματίσει «κάθε ζώο στον ζωολογικό κήπο».

Όπως πάντα, υπήρχαν και αυτοί που έκριναν αρνητικά το video, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα καυστικοί:

«Οι γλωσσικές ικανότητες της μικρής είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης που της δίνει η Ιβάνκα, δεν έχει να κάνει με τον ίδιο τον Τραμπ», λέει χρήστης του weido, ενώ άλλος τονίζει: «Αυτοί που φαντασιώνονται φιλικότητα του Τραμπ προς την Κίνα ας με αφήσουν ήσυχο. Η πραγματική του στάση προς την Κίνα, πρέπει να ειδωθεί».

Απολαύστε την:

Το άρθρο Το video με την γλυκιά εγγονή του Τραμπ έγινε το απόλυτο viral! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα