Ποινή-χάδι σε Λαρισαίο που βασάνιζε τη μητέρα του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μόνο με 5 χρόνια φυλάκισης τιμωρήθηκε ένας Λαρισαίος ο οποίος είχε χτυπήσει βάναυσα την ίδια του τη μητέρα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 27 και 28 Μάιου του 2014 ένας 52χρονος Λαρισαίος κατακρατούσε παράνομα τη μητέρα του, στο σπίτι και τη χτυπούσε συνεχώς για οικογενειακή διαφορά που είχαν.

Η άτυχη μητέρα από τα χτυπήματα υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δηλαδή απειλήθηκε άμεσα η ζωή της. Δράστης ένας 52χρονος Λαρισαίος, πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, που κάθισε χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου

κατηγορούμενος για παράνομη κατακράτηση, βαριές σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή.

Επίσης, μετά από ένα μήνα τηλεφώνησε στις αδερφές του και τις απείλησε ότι θα τις σκοτώσει μαζί με τις οικογένειές τους. Πάντως, κατά την απολογία του στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος δεν παραδέχτηκε τις αποδιδόμενες πράξεις. Για τον τραυματισμό της μητέρας του είπε ότι εκείνος της έριξε μόνο μία γροθιά και στη συνέχεια περίμενε να συνέλθει.

Το Κακουργιοδικείο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του και καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική κάθειρξη 5 ετών και 10 μηνών. Μάλιστα του αναγνώρισε το δικαίωμα άσκησης έφεσης υπό τους όρους ότι θα παρουσιάζεται ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου.

Το άρθρο Ποινή-χάδι σε Λαρισαίο που βασάνιζε τη μητέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα