Το τερμάτισε! Άλλο επίπεδο η γυμνή φωτογράφιση στην έρημο της Kim Kardashian (photos)

Φωτιά έχουν πάρει τα social media για τη γυμνή φωτογράφιση της Kim Kardashian που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν μείνει έγκυος.

Όπως λέει η ίδια, αυτό που ήθελε ήταν απλώς να «γευτεί τη στιγμή» πριν την εγκυμοσύνη, αλλά επειδή μιλάμε για την Kim η «στιγμή» δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα συμβατικό.

Έτσι, η Kim πήγε στην έρημο, πρόσθεσε μερικές λευκές πινελιές άμμου στο σώμα της και πόζαρε γυμνή για το φακό του Kesler Tran.

«Έκανα μια φωτογράφιση στην έρημο γνωρίζοντας πως σε λίγο θα προσπαθούσα να μείνω έγκυος κι ήθελα να γευτώ τη στιγμή!

Πήγαμε στην έρημο και απλώς διασκέδασα κάνοντάς το πολύ γρήγορα. Στη διαδρομή φάγαμε KFC και στην επιστροφή πήρα burger και ντόνατς. LOL. Ο Chris McMillan επιμελήθηκε τα μαλλιά μου και ο Mario Dedivanovic το makeup.

Ο Kesler Tran με φωτογράφισε και λατρεύω το τελικό αποτέλεσμα!» έγραψε η Kim, που υποσχέθηκε περισσότερο υλικό από τη συγκεκριμένη φωτογράφιση την επόμενη εβδομάδα.»

Βέβαια, επειδή οι φανς της από πάντα αγαπούν να μισούν την Kim, τα συναισθήματα είναι και αυτήν τη φορά ανάμικτα, καθώς πέρα από όσους τη χειροκρότησαν, δεν έλειψαν και οι κατηγορίες πως χρησιμοποίησε photoshop για τις φωτογραφίες.

Η εκπομπή E! Series είχε δημοσιεύσει παλιότερα υλικό από τη φωτογράφιση, οι χρήστες των social media εννοείται πως το θυμήθηκαν, το βρήκαν και το αναπαρήγαγαν με σχόλια όπως «Έλεος Kim! Πονούν τα μάτια μου από το photoshop!», ενώ τη ζητούν να βάλει φωτογραφίες της όπως είναι για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα