Το πρώτο «Days of Art» την Κυριακή στο Γαλάτσι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το πρώτο «Days of Art» διοργανώνεται την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014, από τις 10.30 έως τις 19.00, στον Πολιτιστικό Χώρο «Καμίνι», (Ρεθύμνης 36 και Χρ. Καψάλη 14), στο Γαλάτσι, από την Ομάδα Δράσης εθελοντών του Ανοικτού Δικτύου Υποστήριξης, σε συνεργασία με το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του Δήμου.

Στόχος της πρωτοβουλίας η γνωριμία με τις διαφορετικές μορφές τέχνης, στο πλαίσιο της οποία θα πραγματοποιηθούν τέσσερα δίωρα πρακτικά εργαστήρια, δημοσιογραφίας, θεάτρου κινηματογράφου και σύγχρονης φωτογραφίας.

Ποια

συνισταμένη ενώνει τα Μέσα Ενημέρωσης, τη Φωτογραφία, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο; Η ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία, που ξεκινά από τα πρώτα βήματα του ανθρώπου και διαρκώς εξελίσσεται, ειδικά στις μέρες μας αποκτά νέα διάσταση με την εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια μετά από online εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://events-attendance-tool.gatory.com/index.php?sw=show-event&e=d0138c1e7a07fea7f60128c4ae4e1941

Το άρθρο Το πρώτο «Days of Art» την Κυριακή στο Γαλάτσι εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα