Το νεαρό παιδί από τη Θράκη που σκοτώθηκε στο Μόναχο (Φωτό)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των νεκρών της βομβιστικής επίθεσης στο Μόναχο,σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία. Εξάλλου σύμφωνα με τα νέα στοιχεία οι τραυματίες είναι 27, ανάμεσά τους περισσότεροι νεαροί από το McDonald.

Ο Έλληνας που η μοίρα του έπαιξε ένα απίστευτο παιχνίδι, είναι ο 17χρονος Χουσεΐν

Νταϊτζίκ, καταγωγή από τον Άρατο Ροδόπης.

Το νεαρό αγόρι από τη Θράκη, βρέθηκε χθες στο εμπορικό Κέντρο του Μονάχου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια πριν την αναχώρηση τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Οι σφαίρες όμως, του παρανοϊκού δράστη έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής του παιδιού, στερώντας τη χαρά και όνειρα του και σκορπώντας παράλληλα την απέραντη θλίψη στην οικογένεια του.

Το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωση του.«Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων».

«Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το άρθρο Το νεαρό παιδί από τη Θράκη που σκοτώθηκε στο Μόναχο (Φωτό) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα