Αυτός είναι ο 18χρονος που «σκόρπισε» το θάνατο στο Μόναχο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη δημοσιότητα έδωσε την φωτογραφία του νεαρού δράστη, η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο 18χρονος Ιρανογερμανός Αλί Σονμπολί, σκόρπισε χθες τον θάνατο, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Κίνητρό του; Η εκδίκηση!», γράφει η εφημερίδα που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τον κόσμο.

Ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση

Ο μακελάρης ζούσε «για μεγάλο διάστημα» στην Βαυαρία, ανακοίνωσε νωρίς το πρωί σε

συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Μονάχου Χουμπέρτους “Αντρε, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για περίπτωση «αμόκ ή τρομοκρατικής ενέργειας». Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση και ότι δεν είχε ποινικό μητρώο.

Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα πιστόλι τύπου Glock για την επίθεση στο Μόναχο σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Είχε πάνω του 300 σφαίρες

«Ο δράστης είχε μαζί του ένα όπλο 9 χιλιοστών, το όποιο ήταν γεμάτο με σφαίρες ενώ και στο σακίδιό του είχε πάνω από 300 σφαίρες» πρόσθεσε σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν είχε άδεια οπλοφορίας.

Βρέθηκαν σπίτι του βιβλία σχετικά με μαζικές επιθέσεις δολοφονίας

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν βιβλία που έχουν να κάνουν με μαζικές επιθέσεις δολοφονίας σαν αυτήν που διέπραξε.

Αυτό το βιβλίο βρέθηκε στο σπίτι του μακελάρη

Πρόκειται για το «Why Kids Kill: Inside the Minds of School Shooters» (Γιατί τα παιδιά σκοτώνουν: Μέσα στο μυαλό των μαθητών που πυροβολούν σε σχολεία).

Το βιβλίο είναι γραμμένο από τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Πίτερ Λάνγκμαν και πραγματεύεται το τρομακτικό θέμα των μαθητών που κάνουν επιθέσεις μαζικής δολοφονίας σε σχολεία. Πρόκειται για μία ψυχολογική ανάλυση αυτών των ανθρώπων, που τους διαχωρίζει σε τρεις κατηγορίες- τους ψυχοπαθείς, τους ψυχωτικούς και τους ψυχολογικά τραυματισμένους, ενώ διερευνά τους παράγοντες που τους μετέτρεψαν από παιδιά σε δολοφόνους.

Το άρθρο Αυτός είναι ο 18χρονος που «σκόρπισε» το θάνατο στο Μόναχο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα