Το μήνυμα του Κιμ Γιονγκ Ουν προς Χίλαρι και Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Χίλαρι Κλίντον θα μονομαχήσουν στις εκλογές του Νοεμβρίου κι ένας από τους δύο θα αντικαταστήσει τον Μπαράκ Ομπάμα τον Ιανουάριο.

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στη Βόρεια Κορέα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί, τους δύο πολιτικούς αντιπάλους για την προεδρία των ΗΠΑ να κάνουν μια

νέα αρχή στις σχέσεις ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας προκειμένου να συνεχίσει η Αμερική να είναι μεγάλη δύναμη.

«Πρόσεχε Τραμπ! Πρόσεχε Χίλαρι! Οι ΗΠΑ, η μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη, ντροπιάστηκε στα μάτια όλου του κόσμου. Η Αμερική με τον Ομπάμα υπήρξε «απερίσκεπτη» και έβαλε τον κόσμο στο χείλος ενός καταστροφικού πυρηνικού πολέμου με την Βόρεια Κορέα. Οι ΗΠΑ θα πρέπει να έχουν πάρει ένα μάθημα από την μακρά αντιπαράθεση με την Βόρεια Κορέα», τόνισε ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι ο αντικαταστάτης του Μπαράκ Ομπάμα θα είναι καλό να κάνει μια «νέα αρχή» με την Βόρεια Κορέα, αλλιώς, αν συνεχιστεί η σημερινή «επιθετική πολιτική» προς την χώρα του, τότε η Αμερική και οι πολίτες της θα αντιμετωπίσουν «οδύνη». «Η μόνη διέξοδος για τις ΗΠΑ για να απαλλαγούν από αυτή την «οδύνη» είναι να επανεξετάσουν την πολιτική τους απέναντι στη Βόρεια Κορέα και να κάνουν μια νέα αρχή», δήλωσε σχετικά ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το άρθρο Το μήνυμα του Κιμ Γιονγκ Ουν προς Χίλαρι και Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα