Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη των επιθέσεων στη Γαλλία με νέες απειλές και προειδοποιήσεις

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε και επίσημα την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με ανακοίνωσή της στο διαδίκτυο. Σε αυτήν οι τζιχαντιστές σημειώνουν ότι οι επιθέσεις σχεδιάστηκαν για να δείξουν ότι όσο η Γαλλία πολεμά το χαλιφάτο θα παραμένει πρώτος στόχος τους.

«Οκτώ αδέρφια μας που φορούσαν ζώνες με εκρηκτικά και έφεραν αυτόματα όπλα εκτέλεσαν την επίθεση», αναφέρουν, προσθέτοντας ότι το Ισλαμικό Κράτος απάντησε με

αυτόν τον τρόπο στις ύβρεις σε βάρος του Προφήτη του Ισλάμ και στις αεροπορικές επιδρομές σε εδάφη που έχει κατακτήσει.

Οι φανατικοί ισλαμιστές αναφέρονται στο Παρίσι, τονίζοντας ότι είναι η «πρωτεύουσα της αποστροφής και της διαστροφής» και συνεχίζουν: «Σε μία ιερό επίθεση που διευκόλυνε ο Αλλάχ, μια ομάδα των πιστών και στρατιωτών του χαλιφάτου – ο Θεός να δώσει δύναμη και τη νίκη – επιτέθηκαν στην πρωτεύουσα της αποστροφής και της διαστροφής, αυτής που φέρει τη σημαία του σταυρού στην Ευρώπη, το Παρίσι».

Εκτοξεύουν απειλές τόσο για τη Γαλλία «και όσους περπατούν στο ίδιο μονοπάτι ότι θα παραμείνουν στην κορυφή της λίστας των στόχων του Ισλαμικού Κράτους.Η μυρωδιά του θανάτου δεν θα φύγει ποτέ από τις μύτες σας για όσο διάστημα ηγείται η Γαλλία της ομάδας των σταυροφόρων. Αυτή η επίθεση είναι η αρχή της καταιγίδας και αποτελεί προειδοποίηση γι” αυτούς που θέλουν να διδαχθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα