Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι η Basket League – Πέντε αγώνες σήμερα

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται το τριήμερο 14, 15 και 16 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ανδρών ή Basket League , όπως ονομάζεται πλέον. Η 6η αγωνιστική περιλαμβάνει αρκετούς δυνατούς αγώνες στους οποίους το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και σίγουρα το θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες θα είναι ελκυστικό.

Αρχή γίνεται το Σάββατο το απόγευμα (17:00) οπότε και θα διεξαχθούν πέντε αγώνες. Στη Θεσσαλονίκη

ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Πυλαία τον Κολοσσό Ρόδου και σίγουρα είναι το φαβορί, ενώ την ίδια ώρα ο συμπολίτης Άρης θα δίνει τη δική του «μάχη» στην Αμαλιάδα απέναντι στον μαχητικό Κόροιβο.

Στο Λαύριο, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο αναμένεται το παιχνίδι να είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος, ενώ στην Καβάλα η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου «κλείνει» με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλων Πάτρας (19:00), στην οποία οι «κιτρινόμαυροι είναι το απόλυτο φαβορί.

Την Κυριακή (17:00), ο Ολυμπιακός με τις δάφνες της νίκης του επί της Εφές στην Κωνσταντινούπολη, έχει μια ακόμα επικίνδυνη έξοδο στα Τρίκαλα. Το ματς ιδιαίτερα σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» που δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στη «μάχη» του τίτλου, ενώ την Δευτέρα (19:00) ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Τρίπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρκαδικό και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα