Την Παρασκευή σύσκεψη στο Μαξίμου για το προσφυγικό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την ερχόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, για τις επιπτώσεις του προσφυγικού ζητήματος στη Λέσβο.

Η αναβολή της σύσκεψης στην οποία θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αποφασίστηκε προκειμένου να μπορέσουν να παρίστανται όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί.

Την

σύσκεψη αιτήθηκε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και εκτός από τον ίδιο, σε αυτή θα παραστούν η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Μόριας Νίκος Τρακέλλης, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης και οι βουλευτές του νομού Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Πάλλης και Σταύρος Τάσος.

Ο δήμαρχος Λέσβου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Περιμένω από κυβέρνηση και αντιπολίτευση προτάσεις στην κατεύθυνση του απεγκλωβισμού των 5,5 σχεδόν χιλιάδων ανθρώπων που βρίσκονται στο νησί σήμερα αλλά και της στήριξης των τοπικών κοινωνιών. Στη σύσκεψη περιμένω όμως εκτός από προτάσεις να υπάρξουν και αποφάσεις στην ίδια πάντα κατεύθυνση”.

Το άρθρο Την Παρασκευή σύσκεψη στο Μαξίμου για το προσφυγικό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα