Το παράπονο του Βασίλη Λεβέντη για τον Αλέξη Τσίπρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χειμαρρώδης ήταν ο Βασίλης Λεβέντης , σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας ενώ παραπονέθηκε και για την συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με το πρόσωπό του.

Σε ότι αφορά στο χρέος υποστήριξε, πως τώρα «Δεν υπάρχει,τώρα, καμία δυνατότητα ρύθμισης του χρέους.

Το 2018 κι αν έχουμε εκπληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις τότε θα συζητηθεί η υπόθεση του χρέους, στη βάση της επιμήκυνσης σε βάθος χρόνου και της ελαχιστοποίησης των επιτοκίων».

Ενώ σε σχέση με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, σημείωσε πως «Το μόνο που πέτυχε ο κ. Παππάς είναι ότι πρώτη φορά το κράτος θα πάρει λεφτά από έναν τομέα που δεν είχε πάρει ποτέ. Αυτό είναι επιτυχία. Αλλά ότι πατάχθηκε η διαπλοκή αυτό δεν φαντάζομαι ότι μπορεί να το πει ο κ. Παππάς».

Σε ότι αφορά στον Αλέξη Τσίπρα , όπως και στο ενδεχόμενο συμμετοχής της του στην κυβέρνηση, εξέφρασε το παράπονό του, λέγοντας «Εγώ ήμουν και θα είμαι για πάντα Κέντρο, με τον Τσίπρα δεν πάω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν θέλει να τον συμβουλεύσω πάνω στα εννέα σημεία που έχει καταθέσει η Ένωση Κεντρώων. Την καλή μου πρόθεση την έδειξα την ίδια μέρα που έγιναν οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου που του έστειλα τα εννιά σημεία. Εκείνος δεν μου τηλεφώνησε επί ένα χρόνο, και τώρα που είναι στις μαύρες του, θέλει τον Λεβέντη, αλλά ο Λεβέντης δεν προσφέρεται για τσόντα», κατέληξε ο Βασίλης Λεβέντης.

Το άρθρο Το παράπονο του Βασίλη Λεβέντη για τον Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα