Την έσπασε στο ξύλο επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του(σκληρές φωτό)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με ποινή φυλάκισης 16 μηνών τιμωρήθηκε ένας 24χρονος ο οποίος ξυλοφόρτωσε βάναυσα την 22χρονη σύντροφό του επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του.

Το συμβάν έγινε τον προηγούμενο Απρίλιο, στο Λιντς της Αγγλίας, όμως μόλις χθες η Stephanie Littlewood αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη. Και αυτό επειδή χθες βγήκε η καταδικαστική απόφαση για τον δράστη, Wayne Hoban.

Οι φωτογραφίες που πόσταρε η Stephanie σοκάρουν και φανερώνουν τη μανία του 24χρονου. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του πρώην συντρόφου της, η Stephanie περιέγραψε μέσω Facebook τη φρίκη που έζησε. «Δεν ήταν καλός μαζί μου όλο το βράδυ και ήθελε να κάνουμε σεξ, αλλά επειδή τον απέρριψα, θύμωσε άγρια και έγινε επιθετικός. Αφού πρώτα με χτύπησε πολλές φορές πάνω στο κρεβάτι και αφήνοντάς με να κλαίω κάτω από το πάπλωμα, βγήκε έξω. Δευτερόλεπτα αργότερα, γύρισε και έγινε ακόμα πιο βίαιος. Αφού πρώτα πήρε το πάπλωμα από πάνω μου και το πέταξε στο πάτωμα, με έπιασε από τον αστράγαλο με βία και με πέταξε κάτω από το κρεβάτι, στο πάτωμα. Μετά έκατσε πάνω μου και με πίεζε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Στη συνέχεια, με χτύπησε 40-50 φορές στην αριστερή πλευρά του προσώπου μου, σπάζοντάς μου το σαγόνι και τρία δόντια. Με άφησε αναίσθητη κι όμως συνέχιζε να με χτυπάει. Αφότου έφυγε, πήγα επειγόντως στο νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις, μεταξύ των οποίων και αξονική τομογραφία, καθώς στο νοσοκομείο φοβούνταν ότι ίσως να είχα πάθει ζημιά στον εγκέφαλο ή εσωτερική αιμορραγία. Έξι μήνες μετά, ακόμα περιμένω να φτιάξω τα δόντια μου, αφήστε που αυτό το γεγονός ακόμα με τρομοκρατεί».

Εν κατακλείδι ανέφερε ότι αποφάσισε να πει την ιστορία της με σκοπό «να προειδοποιήσει κι άλλες γυναίκες εκεί έξω τι τέρας είναι».

Πηγή: Mirror

Το άρθρο Την έσπασε στο ξύλο επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του(σκληρές φωτό) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα