Τηλεπαρουσιαστής στο κύκλωμα της κοκαΐνης

Στην εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών προχώρησε πριν λίγες μέρες η αστυνομία, στις 21 Μαρτίου, της οποίας ο εγκέφαλος του κυκλώματος, είχε εμπλακεί στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του στις 26 Μαρτίου του 2007 στο προγραμματισμένο «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

στην Παιανία, σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν, παρακολουθώντας τα μέλη του κυκλώματος, έπεσαν πάνω σε δημοφιλή σταρ της τηλεόρασης. Πρόκειται για έναν άνθρωπο θετικό, με χιούμορ, με μεγάλη καριέρα σε όλες τις ζώνες τηλεθέασης και ο οποίος ήταν υπεράνω κάθε υποψίας.

Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε καταγράψει η ΕΥΠ, ο παρουσιαστής φαίνεται να ζητά να προμηθευτεί «εισιτήρια» για τον αγώνα, όπως ήταν το συνθηματικό για τις δόσεις κοκαΐνης. Μέχρι στιγμή δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του γνωστού παρουσιαστή.

Παρόλο που οι ενδείξεις συνηγορούν πως προμηθευόταν τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση, κάτι που φέρεται να έχει ισχυριστεί και ο ίδιος στους αστυνομικούς, εντός των προσεχών ημερών θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του στον ανακριτή.

πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα