Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον «εκτσογλανισμό»

Αντιδράσεις προκαλεί η φράση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ για «εκτσογλανοποίηση» της κοινωνίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε τα όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη χθεσινή (22/12) ΚΠΕ

του Κινήματος.

«Το τι λέει ο κ. Βενιζέλος δεν έχει πλέον σημασία. Ούτε η ογδοντάλεπτη απολογία του για το σκάνδαλο των υποβρυχίων έπεισε, Ούτε οι ύβρεις στο δημόσιο διάλογο τον σώζουν. Πρόκειται για λευκή πετσέτα στο πεδίο του δημόσιου διαλόγου. Ούτε την αποχώρηση του με αξιοπρέπεια δεν μπορεί να σχεδιάσει» δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτηρίζει την πορεία της κυβέρνησης «μη αναστρέψιμη», σε συνέντευξή του στο real.gr .

«Η πορεία προς την ευρωκάλπη θα είναι πορεία μη αναστρέψιμης φθοράς για την κυβέρνηση και ανοδικής δυναμικής για τον ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει.

Ο κ. Παππάς απαντά και στις κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησε στη Βουλή τον Βύρωνα Πολύδωρα: «Αν καταψήφιζε ο κ. Κωνσταντινόπουλος θα τον χειροκροτούσαμε και αυτόν. Αυτός όμως προτιμάει τα χειροκροτήματα και τα εύσημα του Βορίδη και του Γεωργιάδη. Να τα χαίρεται» τονίζει.

Ο κ. Παππάς παρέχει πλήρη κάλυψη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα υψηλά πόθεν έσχες:
«Οι εύποροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πλούτισαν από την ενασχόλησή τους με την πολιτική. Έχουν δώσει τις εξηγήσεις τους και η προσπάθεια της μονταζιέρας να κρύψει πίσω από αυτό τα διαρκή σκάνδαλα είναι ανεπιτυχής. Αν ισχυρίζονται ότι ένας εύπορος δεν μπορεί να υπηρετεί τα συμφέροντα των φτωχών, φαντάζομαι ότι θεωρούν πως το ίδιο ισχύει για τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα