Θρίλερ στην Ηλεία με την εξαφάνιση πατέρα και κόρης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση πατέρα και κόρης από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου όταν έφυγαν να ανάψουν ένα κερί στην εκκλησία της Αγίας μαρίνας και από τότε δεν έδωσαν ξανά σημεία ζωής!

Στην Αστυνομία της Ηλείας, όπου και συνέβη το μυστηριώδες περιστατικό, έχει σημάνει συναγερμός από το απόγευμα της Κυριακής, όταν η σύζυγος του άνδρα και μητέρα της κοπέλας δήλωσε την εξαφάνιση στην Αστυνομία.

Πατέρας, μητέρα και κόρη είχαν φύγει πριν από 15 ημέρες από το σπίτι τους στο ΄Ιλιον

και έκαναν διακοπές στα Δουνέικα. Επρόκειτο να επιστρέψουν στην Αθήνα την Κυριακή και η σύζυγος έμεινε στο σπίτι να ετοιμάσει τα πράγματα.

Ο 68χρονος και η 44χρονη, κόρη του, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα, πήγαν, με αυτοκίνητο να προσκυνήσουν στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Γούβες, κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων της Ηλείας.

Όμως, η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφαν. Έτσι, αποφάσισε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες , που συνέλεξαν οι αρχές, τον 68χρονο και την 44χρονη είδε για τελευταία φορά ένας άνδρας στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, ενώ το γεγονός, ότι πατέρας και κόρη δεν έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο δυσχεραίνει τις έρευνες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Το άρθρο Θρίλερ στην Ηλεία με την εξαφάνιση πατέρα και κόρης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα