Θείος έλεγε στις ανήλικες ανιψιές του πως το σπέρμα του θεραπεύει την ακμή!

Η εφημερίδα «Esspresso» αποκαλύπτει ένα πρωτοφανές κρούσμα παιδεραστίας, με θύματα δύο ανήλικα κοριτσάκια, τα οποία βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο θείος τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 και 16 χρονών αντίστοιχα ζούσαν τον εφιάλτη από τον 50χρονο συγγενή τους για τρία ολόκληρα χρόνια. Ο 50χρονος ήταν υπεράνω υποψίας και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών, οι οποίοι άφηναν τον συγγενή τους με τα δύο ανήλικα αγγελούδια τους, προκειμένου να τα προσέχει.

Ο θείος των κοριτσιών παρενόχλησε πρώτα τη μεγαλύτερη κόρη το 2008 που τότε ήταν 13 χρονών. Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται μέσα στο βούλευμα. «Ο κατηγορούμενος την κάθιζε στα γόνατά του και η παθούσα ανεχόταν θωπείες στο στήθος της και στα γεννητικά της όργανα πρός ικανοποίηση της γεννετήσιας επιθυμίας του κατηγορουμένου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο 50χρονος για να κάμψει τις αντιστάσεις των κοριτσιών, για να υποκύψουν στις αρρωστημένες του ορμές δεν δίστασε να σκαρφιστεί και να τους πει ότι το σπέρμα του έχει θεραπευτικές ιδιότητες για την ακμή…!

Η υπόθεση αναβίωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, το οποίο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 20 ετών κατά συγχώνευση χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα