Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά για όλα τα ζώδια.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη τονίζει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου θα πρέπει να προσέξετε κάποιες κακές συνεννοήσεις για ανάλογα ζητήματα. Επίσης η επικοινωνία σήμερα γενικά δεν είναι και στα καλύτερά της, πιθανόν να εμφανιστεί έλλειψη κατανόησης, ειδικά μάλιστα με τους δικούς σας, γι” αυτό προσπαθήστε να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους, χωρίς ξεροκεφαλιά.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή

μέρα για το ζώδιό σας, με τηλέφωνα, μηνύματα, συζητήσεις, επαφές, ίσως και με συμφωνίες. Βέβαια το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή μπορεί να φέρει πρόσκαιρα εμπόδια, τόσο στην επικοινωνία και σε ραντεβού ή συναντήσεις, όσο και στις μετακινήσεις. Οι συνεννοήσεις με συγγενείς ή συμμαθητές και γνωστούς δεν είναι και στα καλύτερά της.

Καρκίνος

Ζητήματα οικονομικά κυρίως απασχολούν το ζώδιό σας σήμερα, όπου θα πρέπει να προσέξετε τις μικροταλαιπωρίες σε κάποιες συναλλαγές ή και σε αγορές ή πωλήσεις. Επίσης η επικοινωνία με φίλους, γνωστούς και ομοϊδεάτες δεν γίνεται και με τον πιο εύκολο τρόπο, επικρατεί πιθανόν αδιαλλαξία. Προσέξτε την κτητικότητα και τα αισθήματα ανασφάλειας.

Λέων

Και για σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας, μια μέρα στην οποία θα είστε περισσότερο εστιασμένοι στον εαυτό σας και στα θέλω σας. Η δύσκολη όψη της με τον Ερμή δυσχεραίνει την επικοινωνία και θα πρέπει να προσέξετε την έλλειψη κατανόησης και την ξεροκεφαλιά, ειδικά μάλιστα με άτομα εξουσίας.

Παρθένος

Η εργασιακή εβδομάδα ξεκινά με πιο εσωστρεφή διάθεση, πιθανόν και με ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και φυγή, ή και για περισσότερο ύπνο. Κάποια επικοινωνιακά προβλήματα μπορεί βέβαια να σας χαλάσουν πρόσκαιρα την ηρεμία. Είναι μέρα στην οποία κλείνουν διάφορα θέματα ή κύκλοι, όχι χωρίς μικροταλαιπωρίες ωστόσο. Ευνοείται η ενασχόληση με την τέχνη.

Ζυγός

Μέρα δικτύωσης για το ζώδιό σας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, κόμματα, ή να αποκτήσετε πιο ενεργό ρόλο στο διαδίκτυο και στα social media. Δεν λείπουν τα επικοινωνιακά προβλήματα, ενώ και σε οικονομικά θέματα ίσως υπάρξουν πρόσκαιρα εμπόδια.

Σκορπιός

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά, μια μέρα με πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Ωστόσο, το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή δυσχεραίνει πρόσκαιρα την επικοινωνία, επικρατεί ξεροκεφαλιά κι έλλειψη κατανόησης, γι” αυτό προσέξτε να μην λειτουργήσετε με αδιαλλαξία κι αμυντικότητα, τόσο με άτομα εξουσίας, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Σχετικά πιο αισιόδοξη κι ανέμελη μέρα, με την Σελήνη απ” το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα να σας κάνει πιο εξωστρεφείς και χαρούμενους. Το τετράγωνό της με τον Ερμή ωστόσο, προκαλεί πρόσκαιρα εμπόδια στην επικοινωνία, σε θέματα εργασιακά και καθημερινότητας, όπως επίσης και σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, ή σε νομικά θέματα και σπουδές.

Αιγόκερως

Περισσότερη εσωστρέφεια για σήμερα, ωστόσο αύριο θα περάσετε σε πιο εκδηλωτική φάση. Τώρα όμως η Σελήνη προκαλεί κάποιες ψυχολογικές καθάρσεις, και γι” αυτό ανάγκη για ησυχία. Το τετράγωνό της με τον Ερμή είναι πιθανό να φέρει πρόσκαιρα προβλήματα σε οικονομικά θέματα και συναλλαγές, αλλά και επικοινωνιακά εμπόδια στα ερωτικά.

Υδροχόος

Ευκαιρίες για socializing σήμερα, σε μια μέρα με αυξημένη κοινωνικότητα, με συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους, με τον σύντροφο και τις σχέσεις σας ή με συνεργασίες. Ωστόσο υπάρχουν επικοινωνιακά προβλήματα και αδιαλλαξία, γι” αυτό προσέξτε να μην φερθείτε με ξεροκεφαλιά και χωρίς κατανόηση στις ανάγκες των άλλων.

Ιχθύες

Παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, κι έτσι η εργασιακή εβδομάδα ξεκινά με δουλειά και χαρά. Βέβαια, το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή είναι πιθανό να προκαλέσει πρόσκαιρα εμπόδια στο χώρο δουλειάς αλλά και στην επικοινωνία, σε διάφορες συναλλαγές, όπως επίσης και στις μετακινήσεις. Προσέξτε την κριτική. Φροντίστε καλύτερα την διατροφή σας.

Κριός

Η Σελήνη απ” τον Λέοντα κάνει σήμερα τη διάθεση θετική και προκαλεί εξωστρέφεια, ενώ αυξάνει την δημιουργικότητά σας και την ανάγκη σας για παιχνίδι, φλερτ κι ευχάριστες δραστηριότητες. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η κακή επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά, όπως επίσης και κάποιες μικροταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα