Τα ζώδια σήμερα – 15 Ιουλίου 2014

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν για εσάς….

Κριός

Οι ευκαιρίες να διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή είναι τώρα περισσότερες απ’ ό, τι συνήθως, γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας να επωφεληθείτε απ’ την επίδραση που ασκείτε σε ορισμένα σημαντικά πρόσωπα. Τα όχι που θα πείτε, είναι σημαντικότερα από τα ναι, στον επαγγελματικό τομέα. Διαπραγματευτείτε αυτό που θέλετε με αρκετή αυστηρότητα.

Ταύρος

Η αισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ρευστή τώρα, γι’ αυτό είναι στο χέρι σας να επιφέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, ή να εμποδίσε κάποιες

άλλες που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας. Προσοχή στις επαγγελματικές κόντρες. Μην ενδίδετε σε ψυχολογικές ή άλλες πιέσεις.

Δίδυμος

Κρατήστε αποστάσεις από παλιούς εραστές και φίλους, που προσπαθούν να ξαναμπούν στη ζωή σας, χωρίς να πληρούν καμία προϋπόθεση. Υπάρχει λόγος που πήρατε τις αποφάσεις που πήρατε σχετικά με τον στενό κοινωνικό σας κύκλο. Άνοδος στα οικονομικά σας, μετά από ένα διάστημα καταπίεσης και ανασφάλειας. Προσοχή στους χειρισμούς σας.

Καρκίνος

Καιρός να πάρετε το πάνω χέρι στη δουλειά, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σας και την ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όλοι έχουν το κουμπί τους. Κάντε μια προσπάθεια να το βρείτε. Τριγμοί στις οικογενειακές σας σχέσεις, που μάλλον οφείλονται σε ένα βαθύ πρόβλημα που αγνοήσατε κατά το πρόσφατο παρελθόν. Λέων Δεν είναι τώρα η ιδανική στιγμή να φέρετε στα όριά του τον/ την ερωτικό/η σας σύντροφο, όσο μεγάλα κι αν είναι τα προβλήματά σας. Κάντε υπομονή μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για ένα ξεκαθάρισμα στα ίσα. Αλλαγές στον χώρο εργασίας που απ’ ό, τι φαίνεται, θα σας ευνοήσουν πρακτικά. Εγκλιματιστείτε με τους δικούς σας ρυθμούς.

Παρθένος

Μη διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός έμπειρου ατόμου σε ένα θέμα που εσείς δεν κατέχετε πλήρως. Σήμερα, η επιτυχία των σχεδίων σας (κυρίως των επαγγελματικών και των οικονομικών) εξαρτάται απ’ τη διάθεσή σας να συνεργαστείτε. Προσοχή στις κρούσεις των Αιγόκερων, ειδικά αν έχουν ερωτικό χαρακτήρα. Μην τους εμπιστευτείτε εύκολα.

Ζυγός

Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα, Ζυγοί, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Μπορεί εσείς να πιστεύετε πως κάνετε ό, τι ήταν να κάνετε, αλλά αυτή τη φορά, θα πρέπει να υπερβείτε εαυτόν, για να αφήσετε το στίγμα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε τις συζητήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν σε σημαντικά άτομα.

Σκορπιός

Ο Άρης φέρνει προστριβές στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά εσείς θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας και να φανείτε υπομονετικοί. Αν δεν ηρεμήσετε εσείς τα πνεύματα, κανείς άλλος δεν θα το κάνει. Πρόοδος στα επαγγελματικά. Επιτέλους, μια ιδέα σας εκτιμάται και μπαίνει στον κατάλληλο δρόμο για να υλοποιηθεί.

Τοξότης

Διαχωρίστε τη θέση σας από τα άτομα που σπεύδουν να μιλήσουν για εσάς χωρίς εσάς, και γενικά, κάντε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να καθαρίσετε τον στενό σας κύκλο από διάφορα “ζιζάνια”. Προσοχή στο φλερτ με Ζυγούς και Αιγόκερους. Είναι ικανοί για περισσότερα πράγματα απ’ ό, τι νομίζετε.

Αιγόκερως

Καλύτερα να παραμείνετε σπίτι σήμερα, αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη, γιατί οι ατυχείς συναντήσεις παραμονεύουν και απειλούν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι απαντήσεις που ψάχνετε, άλλωστε, δεν βρίσκονται έξω, αλλά πολύ κοντά σας. Εμπιστευτείτε τους Κριούς, γιατί βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά από εσάς, σ’ αυτή τη φάση.

Υδροχόος

Ο οξύθυμος χαρακτήρας σας ωθεί σε αρκετές απερισκεψίες, τις οποίες μπορείτε και να αποφύγετε, αν ευαισθητοποιηθείτε έγκαιρα και αποφύγετε τους γνωστούς πειρασμούς. Κάντε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που είναι εύκολο. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Κάντε στον εαυτό σας το δώρο που έχει ανάγκη, χωρίς ενδοιασμούς.

Ιχθύς

Μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση δεν είναι αρκετή για να κάμψει το ηθικό σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται μέσω των νέων σας γνωριμιών και πειραματιστείτε όσο αντέχετε. Ο Ερμής σας φέρνει σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που έχει ακόμα πολλά να σας δώσει. Δοκιμάστε το.

Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα – 15 Ιουλίου 2014 εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα