Τα πουλέν Κυριάκου, Φώφης, Πάνου και Σταύρου στα τηλεοπτικά πάνελ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο κακός χαμός γίνεται για μια θέση στα πολιτικά πάνελ των εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων όλων των καναλιών. Δεν είναι μόνο όμως, ότι έχουν μειωθεί τα κανάλια – ήδη είναι εκτός το MEGA… είναι λιγότερες πλέον και οι ενημερωτικές εκπομπές… Ωστόσο το σημαντικότερο απ’ όλα είναι οι black list των κομμάτων με τους «κομμένους» και οι λίστες με τα πρόσωπα που έχουν το πράσινο φως από

τις ηγεσίες τους για να εμφανίζονται στην τηλεόραση.

Με άλλα λόγια τα πρόσωπα που στηρίζουν και προωθούν τα γραφεία των προέδρων των κομμάτων είναι πολύ συγκεκριμένα για αυτό και πολλοί παλιοί γνώριμοι έχουν εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Για παράδειγμα στη ΝΔ η εντολή από το γραφείο του προέδρου είναι να εμφανίζονται στα πάνελ τα πρόσωπα της νέας γενιάς… και ειδικότερα τα πουλέν του Κυριάκου οι δυο αναπληρωτές εκπρόσωποι, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Σοφία Ζαχαράκη. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε σε πάνελ εκπροσωπώντας τη ΝΔ τον πρώην υπουργό Νικήτα Κακλαμάνη που κατέθεσε μάλιστα και ερώτηση στη Βουλή για τα ελλείμματα που φέρεται να παραποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης (όπως αποκάλυψε Το Παρόν)!

Αντίστοιχα και στο ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά στηρίζει και προωθεί με εντολή της για να εμφανίζεται στα κανάλια ο νεαρός φέρελπις εκπρόσωπος του κόμματος Παύλος Χρηστίδης.

Επίσης, ανάμεσα στους συνήθεις εκπροσωπούντες το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σταθερά εμφανίζονται οι Δημήτρης Καμμένος και Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ενίοτε και η όμορφη μελαχρινή εκπρόσωπος Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Στο Ποτάμι η εντολή από το γραφείο του προέδρου είναι να βγαίνει μόνο ο ίδιος στα κανάλια, διότι παθαίνει στερητικά και επιπλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλον… Επειδή όμως δεν τα προλαβαίνει όλα, εναλλακτικά αφήνει στο πόδι του τον Δημήτρη Τσιόδρα!

Στον ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση είναι πιο πολύπλοκη, δεδομένου ότι είναι κυβέρνηση. Τα κριτήρια είναι διαφορετικά, οι εντολές αλληλοσυγκρουόμενες, μεταξύ Κουμουνδούρου και κυβέρνησης… Ενώ οι υπουργοί – ως συνήθως, αγνοούν τις εντολές του πρωθυπουργού να μην ξημεροβραδιάζονται στις τηλεοράσεις, με το πρόσχημα ότι πρέπει να διαφημίσουν το έργο της κυβέρνησης. Ποιοοό;

Πηγή: enimerosi24.gr

Το άρθρο Τα πουλέν Κυριάκου, Φώφης, Πάνου και Σταύρου στα τηλεοπτικά πάνελ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα