Έρχονται στην Ελλάδα οι Depeche Mode

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το βρετανικό συγκρότημα παγκοσμίου φήμης και όχι άδικα, επιστρέφει στην Ελλάδα στις 17 Μαίου. Οι Depeche Mode, η βρετανική μπάντα που έχει γράψει ιστορία στη μουσική σκηνή, θα υποδεχθεί το πλήθος των φανατικών θαυμαστών στη Μαλακάσα και το Terra Vibe, όπως η ίδια ανακοίνωσε με ζωντανή

μετάδοση μέσω του facebook αλλά και του επίσημου site.

Η περιοδεία τους, που γίνεται με σκοπό την προώθηση του νέου επιτυχημένου άλμπουμ “Spirit’’, ξεκινά στη Στοκχόλμη στις 5 Μαίου του 2017 και ρίχνει αυλαία στις 23 Ιουλίου με ένα αποχαιρετιστήριο σόου στο Cluj – Napoca της Ρουμανίας. Το συγκρότημα θα επισκεφθεί 32 πόλεις από 21 χώρες σε όλη την Ευρώπη με τους Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή.

Το “Spirit” που είναι η ακολουθία του «Delta Machine» που κατέκτησε την πρωτιά στα charts, είναι το 14ο επίσημο άλμπουμ των Depeche Mode με την υπογραφή του παραγωγού James Ford, ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Simian Mobile Disco με σπουδαίες συνεργασίες στην καριέρα του. Το άλμπουμ θα βγει στις αγορές τις αρχές του επόμενου έτους, από την Columbia Records.

H προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 33 ευρώ.
Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 36 ευρώ. Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ.

Τα εισιτήρια πίσω από την Golden Standing περιοχή (Pitch B) θα κοστίζουν 48 ευρώ.
Τα εισιτήρια μπροστά στην σκηνή κοστίζουν (Golden Standing) 75 ευρώ. Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 65 ευρώ.

Σημεία προπώλησης

Αθήνα – Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη – Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Το άρθρο Έρχονται στην Ελλάδα οι Depeche Mode εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα