Τα κόλπα των γυναικών για να κρατήσει η δίαιτα

Για να πετύχει μια δίαιτα χρειάζεται θέληση και προσήλωση στον στόχο, ειδάλλως δεν θα πιάσει! Βέβαια, μερικά κολπάκια δεν είναι κάνουν κακό, αντιθέτως δίνουν το δικό τους χεράκι!

Ποια είναι λοιπόν τα μικρά κόλπα των γυναικών, προκειμένου να μπουν στο αγαπημένο τους τζιν ξανά; Στην κορυφή σχετικής έρευνας του Voucher Codes Network, είναι η αγορά ρούχων, στα οποία πρόκειται να χωρέσουν μόνο εάν αδυνατίσουν!

Επιπλέον, πάνω από το 50% των γυναικών χρησιμοποιεί μικρότερα πιάτα, καθώς οπτικά ένα γεμάτο με φαγητό μικρό πιάτο είναι καλύτερο από ένα μισογεμάτο με φαγητό πιάτο!

Περίπου οι μισές γυναίκες παραδέχθηκαν ότι κολλάνε στο ψυγείο φωτογραφίες τους, στις οποίες φαίνονται παχιές, ενώ το ¼ των γυναικών παραδέχθηκε ότι κόλλησε στο ψυγείο φωτογραφίες από αδύνατους σταρ.

Όπως φαίνεται όμως τη δίαιτα των γυναικών πληρώνουν και οι υπόλοιποι στην οικογένεια, καθώς τα 2/3 των γυναικών «απαγορεύουν» λιχουδιές στο σπίτι, ώστε να μην ξεφύγουν του στόχους τους! Τέλος, σχεδόν οι μισές απαγόρεψαν στην οικογένεια να βλέπει τηλεοπτικά προγράμματα με θέμα (τι άλλο;) το φαγητό…

Keywords
Τυχαία Θέματα