Τ. Αλεξιάδης : Όχι στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας για χρέη στο δημόσιο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα έρθουν προς ψήφιση στην Βουλή τρία νευραλγικά νομοσχέδια για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Πλαστικό, χρήμα, λαθρεμπόριο καπνού, αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων

Όπως λοιπόν δήλωσε η εντολή που έχει το οικονομικό επιτελείο από τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα είναι

να προχωρήσει άμεσα στην ψήφιση των νομοσχεδίων που αφορούν στο νομοθετικό πλαίσιο για το πλαστικό χρήμα, την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καπνού όπως και την νομοθέτηση του κανονιστικού πλαισίου για την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων .

Ενώ ταυτόχρονα δήλωσε, ότι έγκειται μέσα στις επεξεργασίες της κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών και εξετάζεται, το ενδεχόμενο επιστροφής ποσοστού 5% για όσες συναλλαγές γίνονται στα νησιά με την χρήση πλαστικού χρήματος.

Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από το Δημόσιο

Για το θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από το Δημόσιο λόγω χρεών, που αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί πολλούς φορολογούμενους, ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης την απέκλεισε εμφατικά, καθώς όπως δήλωσε αν και ισχύει η σχετική νομοθεσία από τον Ιανουάριο του 2015, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την εν λόγω διάταξη.

Το άρθρο Τ. Αλεξιάδης : Όχι στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας για χρέη στο δημόσιο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα