Β.Λεβέντης : Ο Α.Τσίπρας με θαυμάζει-κρατάει αρχείο με τα ρητά μου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντη ο οποίος συχνά προκαλεί συζητήσεις με τις τοποθετήσεις του , ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας τον θαυμάζει, ενώ για του λόγου το αληθές, ανέφερε πως κρατάει και σημειώσεις των όσων κατά καιρούς έχει πει.

Θαυμαστής του Β. Λεβέντη

ο Α. Τσίπρας

Ο Β. Λεβέντης μιλωντας στον ΣΚΑΙ αναφορικά με την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Α. Τσίπρα με αντικείμενο τον εκλογικό νόμο, υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «Ο κ. Τσίπρας τρέφει προσωπικό θαυμασμό για μένα».

Ακόμη περισσότερο όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο Α. Τσίπρας δήλωσε εντυπωσιασμένος από την δημοφιλία του, ενώ παρατήρησε πως όταν μιλάει -ο Κ. Λεβέντης- στην Βουλή προκαλεί την επισταμένη προσοχή των παριστάμενων, γεγονός που σημείωσε επίσης ο Α. Τσίπρας, ως εντυπωσιακό.

Ο Β. Λεβέντης προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις λέγοντας επιπλέον, πως ο Πρωθυπουργός κρατά σημειώσεις τα ρητά που κατά καιρούς έχει πει, ενώ όπως δήλωσε, στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο Α. Τσίπρας άνοιξε ένα σημειωματάριο όπου είχε καταγράψει τα ρητά και τις ιστορίες του. «Με σαγήνευσε το γεγονός ότι έγραψε όλα τα ρητά που κατά καιρούς έχω πει» , κατέληξε ο Β. Λεβέντης.

Το άρθρο Β.Λεβέντης : Ο Α.Τσίπρας με θαυμάζει-κρατάει αρχείο με τα ρητά μου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα