Η ΝΔ καταγγέλλει «μπίζνα» στον διαγωνισμό για την σίτιση των προσφύγων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το ζήτημα της σίτισης των προσφύγων που διαμένουν στα hot spot βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μετά από τις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως οι διαγωνισμοί για την ανάληψη του έργου είναι «φωτογραφικοί».

Ενδεικτικά ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, σε τοποθέτησή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι «έστησε μπίζνα στο προσφυγικό», ενώ αναφερόμενος στην πρόσφατη

παραίτηση του Οδυσσέα Βουδούρη, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό καθώς όπως είπε αντί να διερευνήσει τις καταγγελίες για πιθανές ατασθαλίες, έκανε δεκτή την παραίτησή του.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας καθιστώντας σαφές πως τέτοιου είδους «διαγωνισμός δεν πρόκειται να διενεργηθεί», ενώ επεσήμανε ότι το σύνολο των διαγωνισμών για την σίτιση των προσφύγων αφορά σε μηνιαίες συμβάσεις ενώ καταφέρθηκε εναντίον του διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέα Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον ότι διακινεί ψεύδη.

Θέση πήρε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ο οποίος τόνισε πως έχει γίνει προβοκάτσια στον διαγωνισμό για την σίτιση των προσφύγων λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να «πέσουν κεφάλια».

Το άρθρο Η ΝΔ καταγγέλλει «μπίζνα» στον διαγωνισμό για την σίτιση των προσφύγων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα