Συνεδριάζει για τα ψηφοδέλτια η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ

Με αντικείμενο την συμπλήρωση και την επικύρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος για τις εκλογές της 25Ης Ιανουαρίου, συνεδριάζει αυτή την ώρα η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος το απόγευμα θα μεταβεί στη Ρόδο στο πλαίσιο

της προεκλογικής περιοδείας του.

Εκτός από την Άντζελα Γκερέκου (Κέρκυρα) και τον Βασίλη Οικονόμου (Επικρατείας), κύκλοι της ΝΔ σημειώνουν ότι δεν αναμένονται άλλες μεταγραφές, ενώ όπως αναφέρουν Τα Νέα, ο κύκλος της διεύρυνσης περιλαμβάνει τον Άγη Βερούτη από τη Δράση (Β” Αθηνών), ο οποίος δεν ακολούθησε τον πρόεδρο Θόδωρο Σκυλακάκη στο Ποτάμι.

Οριστικοποιήθηκε και η συμμετοχή της ηθοποιού και μοντέλου Νόνης Δούνια (Α” Πειραιά), ενώ ο καρδιολόγος Χριστόδουλος Στεφανάδης θα μετακινηθεί στην μονοεδρική της Σάμου.

Επισημοποιήθηκε επίσης της κόρης του Πέτρου Τατούλη, Εύης στην Αρκαδία, ενώ για το Επικρατείας, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, πιθανότατα θα τεθεί επικεφαλής ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θόδωρος Φορτσάκης. Στις εκλόγιμες θέσεις αναμένονται στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ενώ ο Βασίλης Οικονόμου πιθανότατα να καταλάβει την 4η θέση.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά έχουν επίσης κάνει εισηγήσεις για την πρώην ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλα. Επίσης, στη λίστα Επικρατείας αναμένεται να βρίσκεται ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο Σταύρος Παπασταύρου και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα