Συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ με Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης και Βασιλεία-Πόρτο

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η αυλαία της οποίας άνοιξε χθες με δύο ισοπαλίες σε Λβιβ και Παρίσι. Σήμερα η Σάλκε υποδέχεται στη Γερμανία την Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν αγώνα που σίγουρα το φαβορί είναι η ισπανική ομάδα, ωστόσο οι Γερμανοί θα παλέψουν για να διεκδικήσουν κάτι κάλό μέσα στην έδρα τους.

Στο άλλο παιχνίδι η Βασιλεία φιλοξενεί στην πολύ «καυτή» έδρα της την Πόρτο θέλοντας να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει να βάλει βάσεις για

την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ενώ οι «δράκοι» θέλουν να κάνουν από απόψε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8».

Χθες το βράδυ η Σαχτάρ κατάφερε να σταματήσει την ασταμάτητη τον τελευταίο καιρό Μπάγερν Μονάχου. Το τελικό 0-0 θεωρείται δίκαιο καθώς η Μπάγερν παρουσιάστηκε πολύ κακή ενώ η Σαχτάρ πολύ μαχητική σε ένα παιχνίδι μέτριο.Στο άλλο ματς η Τσέλσι με το έκτος έδρας γκολλ που πέτυχε στο «Παρκ Ντε Πρενς» απέναντι στην Παρί Σεντ Ζερμαίν, πήρε το προβάδισμα, ωστόσο όταν αναμετρώνται τέτοιες ομάδες αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα εκτός και αν είναι πολύ καθαρό. Στην ουσία το 1-1 αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη ρεβάνς.

Keywords
Τυχαία Θέματα