Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου αυτή την ώρα στην Κουμουνδούρου

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίς συναντάται με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και νικητή των χθεσινών εκλογών, Αλέξη Τσίπρα.

Τον κ. Καμμένο υποδέχθηκε στην είσοδο ο κ. Παπάς και αμέσως μετά πήγαν στο γραφείο του κ. Τσίπρα. Στο δρόμο για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης μετά την ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στις 10.30 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντάται με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Λίγη ώρα πριν από τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προσήλθε στη Βουλή συνοδευομένος από συνεργάτες του και συνομίλησε με δημοσιογράφους και υπαλλήλους, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για το αποτέλεσμα.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτίμησε ότι θα προχωρήσει η συγκρότηση της κυβέρνησης και δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν την εκλογική μάχη.

Μετά τη συνάντηση στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να λάβει την πρώτη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως να έχει συνάντηση και με τον επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα προκειμένου να ζητηθεί ανοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα