Περιστέρα Μπαζιάνα: Ποια είναι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα

Η όμορφη Περιστέρα ή Μπέτυ, σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη για τον άνθρωπό της διαδικασία, προτίμησε να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Οι «παπαράτσι» μάταια κυνηγούν μια πόζα τους. Η Μπέτυ συνοδεύει τον σύντροφό της σε παραστάσεις στο Ηρώδειο ή στο Μέγαρο Μουσικής, όπου εθεάθησαν πέρυσι το καλοκαίρι. Στην Αίγινα τους βλέπουν κατά καιρούς από την άνοιξη και μετά, όπου φιλοξενούνται σε φίλους

τους, ενώ η τελευταία κοινή τους έξοδος ήταν στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2014, στον γάμο της βουλευτού Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ακόμη και εκεί, ενώ όλοι σηκώθηκαν να χορέψουν, η Μπέτυ και ο Αλέξης παρέμειναν ήσυχοι στο τραπέζι τους.Λέγεται ότι είναι τόσο διακριτική που μερικά χρόνια πριν δεν δίστασε να αντιπαρατεθεί με φωτογράφο που παρακολουθούσε εκείνη, τα αγόρια της και τον Αλέξη, στη νότια Κρήτη, να κάνουν μπάνιο. «Αυτό που κάνεις είναι βρώμικο», του είπε. «Βρώμικη δουλειά κάνει ο σκουπιδιάρης», ήταν η απάντηση που εισέπραξε. «Ο σκουπιδιάρης κάνει έντιμη δουλειά», ήταν η απάντησή της, σύμφωνα με το «Εθνος».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Αναζητήσεις
peristera baziana
Τυχαία Θέματα