Συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων Βενιζέλου-Κουβέλη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος συναντάται σήμερα το μεσημέρι στις 14.00 με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο αντρών, που στηρίζουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, θα βρεθεί η εκπροσώπηση της χώρας μας στη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη, στις Βρυξέλλες,

ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί εάν τελικά θα υλοποιηθεί η πρόταση να συνοδεύσουν και οι δύο αρχηγοί τον επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Το πιο πιθανό πάντως είναι οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης να μη μεταβούν στις Βρυξέλλες, αν και ο κ. Βενιζέλος θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Εν τω μεταξύ, οι δυο αρχηγοί θα συζητήσουν και άλλα θέματα, μεταξύ των οποίων το θέμα της υγείας του Βασίλη Ράπανου και τα όσα ακούγονται ότι ενδέχεται να μην μπορεί-ιατρικώς-να αναλάβει τα καθήκοντα του ΥΠΟΙΚ, όπως και το ζήτημα της «διαρροής» στα ΜΜΕ της προγραμματικής συμφωνίας για τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας. Παράλληλα, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και το «non paper» της ΔΗΜΑΡ που «άδειαζε» τη διαπραγματευτική τακτική του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα