Συμφωνία για αντιμετώπιση προβλημάτων και… διαφωνιών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μέσα σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα διεξήχθη η συζήτηση, κατά τη συνάντηση που είχαν το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πηγές προερχόμενες από την «Χαριλάου Τρικούπη}. Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε συμφωνία για αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται αλλά και των διαφωνιών

που προκύπτουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γνωστά μέχρι τώρα από τη σύσκεψη, από τις ίδιες πηγές,, προκύπτει ότι το πλαίσιο της συζήτησης ήταν ότι όλα τα θέματα μπορούν και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι τονίζουν ουσιαστικά με αυτή τη συνάντηση ότι η κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να μεταδίδει προς την κοινωνία το μήνυμα της σταθερότητας και της τήρησης των δεσμεύσεων και παράλληλα το μήνυμα της αλλαγής σελίδας και της κοινωνικής ευαισθησίας.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι με αυτή τη γραμμή θα πορευτεί η κυβέρνηση και συμπλήρωναν ότι αυτό είναι που θέλει και το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι, άλλωστε, το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ στρατηγικές αμφιταλαντεύσεις και ότι από τη αρχή της κρίσης σήκωσε το βάρος, προκειμένου να φτάσουμε στο σημερινό σημείο που να μπορεί η χώρα να αφήσει πίσω την κρίση και τα μνημόνια και να προχωρήσει στην ανάπτυξη, την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας και στην κοινωνική συνοχή.

Το άρθρο Συμφωνία για αντιμετώπιση προβλημάτων και… διαφωνιών εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα