Συγνώμη παρουσιαστή και παραγωγής για το φιάσκο με την Adele!

«Δεν πιστεύω ότι μου ζήτησαν να κάνω αυτό το πράγμα. Καθυστέρησα περί τα 15 δευτερόλεπτα. Ήθελαν να την διακόψω γιατί τελείωνε ο χρόνος!».

Έτσι απολογήθηκε ο παρουσιαστής και πηγαίνοντας στο καμαρίνι της Adele για να της ζητήσει ειλικρινά συγνώμη κατάλαβε ότι είχε πραγματικά θυμώσει.

Στην απονομή των Βραβείων Brit Awards 2012, η Adele, που κέρδισε δύο από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς, αυτό του «καλύτερου άλμπουμ»

και αυτό «της καλύτερης τραγουδίστριας», όταν ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το 2ο της βραβείο και ενώ εκφωνούσε τον ευχαριστήριο λόγο της, την διέκοψε ο παρουσιαστής για να ανέβουν στην σκηνή οι Blur. Η τραγουδίστρια, προσβεβλημένη, έκανε την άσεμνη χειρονομία.

Οι διοργανωτές και το κανάλι, που φιλοξενούσε τα βραβεία, ζήτησαν συγνώμη από την Adele αλλά και από τον παρουσιαστή, δικαιολογούμενοι για την πίεση του χρόνου.

Χθες ο James Corden αποκάλυψε: «Όταν η τραγουδίστρια είπε: ‘’Ευχαριστώ το κοινό, αλλά πρέπει να φύγω τώρα’’, είπα στην ενδοεπικοινωνία: Δεν γίνεται, πως μπορείτε να την κόψετε έτσι; Όλος ο κόσμος ήταν στα πόδια της, και αυτοί έλεγαν Κάντο Τώρα».

«Ήμουν τόσο θυμωμένος γιατί κατάλαβα ότι η Adele στεναχωρήθηκε, και δεν είδα καν τους Blur, που είναι και το αγαπημένο μου συγκρότημα! Μπορούσαν κάλλιστα να περιμένουν και τίποτα δεν θα είχε γίνει», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια είπε σε ανακοίνωσή της: «Με έκοψαν κατά την ομιλία μου και έκανα αυτή την άσχημη χειρονομία. Η χειρονομία αυτή δεν ήταν για τους θαυμαστές μου. Συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιους, αλλά οι διοργανωτές ήταν εκείνοι που με πρόσβαλαν. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας».

Φήμες λένε ότι το άτομο που ήταν υπεύθυνο για το περιστατικό με την τραγουδίστρια, ήταν η παραγωγός Suzi Aplin, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα