Η κομβική 9η Μαρτίου!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξηγεί πόσο σημαντική είναι για την… επιβίωση του Παναθηναϊκού η συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Οι μέρες περνάνε, αλλά φως στο βάθος του τούνελ δεν φαίνεται. Οι… επίδοξοι σωτήρες που τάζει επί 5 σερί μήνες ο Βλάσης Τσάκας φυσικά δεν υπάρχουν, αφού πλέον η φούσκα έχει σκάσει για

τα καλά! Οι μέτοχοι, μικροί ή μεγάλοι, δεν φαίνονται πρόθυμοι να βάλουν βαθιά το χέρι τους στην τσέπη! Κι όλα αυτά ενώ το καράβι που λέγεται Παναθηναϊκός δείχνει να βουλιάζει, μιας και οι… καπετάνιοι του ήταν αυτοί που πρώτοi το εγκατέλειψαν πηδώντας στη θάλασσα!

Του Μιχάλη Τσαμπά

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι τέτοια, που δεν φανταζόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, καθώς διατηρείται 8 αγωνιστικές πριν από το φινάλε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όμως σε όλα τα άλλα επίπεδα υπάρχει το απόλυτο μπάχαλο. Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει… παρκαρισμένες τις μετοχές του σε ένα δικηγορικό γραφείο και δεν δείχνει να ασχολείται με κάτι άλλο, ενώ και οι υπόλοιποι μέτοχοι απλά αρέσκονται σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, που σε καμία περίπτωση όμως δεν δείχνει ικανό να αντιστρέψει την κατάσταση. Προφανώς η προσωπική προβολή είναι πολύ πιο πάνω από την σωτηρία της ομάδας.

Η κατάσταση είναι δραματική στο «τριφύλλι» και αυτό τονίζει σε δηλώσεις του στην «Αττική Περιφέρεια» το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και πρόεδρος του συλλόγου των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου! Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του συλλόγου χαρακτηρίζει ως ημερομηνία-ορόσημο για τον σύλλογο την 9η Μαρτίου, καθώς τότε είναι που θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων και θα φανεί αν τα «κεφάλια» της ομάδας θα βγουν μπροστά ή θα σιωπήσουν και πάλι!

Σε ερώτηση για την αδιέξοδη εικόνα που παρουσιάζουν τα διοικητικά του «τριφυλλιού» και για το αν υπάρχει κάποια άμεση λύση, ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε τα εξής: «Θα πρέπει οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Έχουν βάλει λεφτά. Πολλά λεφτά και θα πρέπει να τα προστατέψουν, αλλά πρώτα από όλα να προστατέψουν τον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Στις 9 Μαρτίου, στην γενική συνέλευση των μετόχων, θα πρέπει να έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα, εάν δεν έχει μεσολαβήσει κάτι άλλο.

Αν οι μέτοχοι δεν αποφασίσουν να ενισχύσουν την ομάδα συμμετέχοντας στην Α.Μ.Κ., οι μετοχές θα βγουν προς τα έξω σε τρίτους, μη μετόχους. Θα μπορούν να πάρουν μετοχές μέχρι το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ». Για το αν πιστεύει ότι η λύση μπορεί να έρθει από τους φίλους του Παναθηναϊκού, που βλέπουν την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ, ξεκαθάρισε τα εξής: «Πιστεύω πως σε καμία περίπτωση ο κόσμος δεν θα αφήσει να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός, αν δεν θέλουν να συμμετέχουν οι μέτοχοι. Ξέρει από μάχες».

Τι γίνεται με το δάνειο

Σε ερώτηση σχετικά με το… πολυαναμενόμενο δάνειο, το οποίο πάντως φαντάζει δύσκολο κι αυτό να εισπραχτεί, ο Βασίλης Κωνσταντίνου επισήμανε τα ακόλουθα: «Εγώ γνωρίζω πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει δάνειο 12 εκατομμύρια ευρώ με

Keywords
Τυχαία Θέματα