Λοβέρδος: Να στηρίξουμε τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά μετά τις εκλογές

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘’Real FM’’ τάχθηκε υπέρ της στήριξης της ΝΔ και του προέδρου της, Αντώνη Σαμαρά μετά τις εκλογές και εφόσον αναδειχθεί πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία.

Όπως επεσήμανε, η θέση του δεν έχει αλλάξει και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει πως η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί

από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές.

«Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό», υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος, δηλώνοντας παράλληλα πως η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, ακόμη και με τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος προέβλεψε, πως τόσο τα ποσοστά της ΝΔ όσο και αυτά του ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγαλύτερα απ' ό, τι εμφανίζονται στις σημερινές δημοσκοπήσεις. Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε, το κόμμα που θα εκλεγεί πρώτο θα έχει τη στήριξη του δευτέρου.

Όσον αφορά εξάλλου στις αποφάσεις του Eurogroup, μίλησε για «πρόσκαιρη ανακούφιση», επισημαίνοντας πως «αν δεν γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την τόνωση της ρευστότητας και τη διόρθωση του κράτους, τότε πολύ σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά στα ίδια διλήμματα».

«Ο κ. Λοβέρδος λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο» ήταν το σχόλιο στον ίδιο ραδιοσταθμό της Λούκας Κατσέλη για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και παρατήρησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο».

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα