Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός: «Πρότεινα στον άντρα μου να πάει με άλλη και να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί»! (video)

Αίσθηση προκαλεί η εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας πρωταγωνίστριας η οποία μίλησε για την οικογένειά της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί.

Ο λόγος για την Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να δηλώσει ότι θα μπορούσε να φτάσει στα άκρα αν ο σύζυγός της ήθελε οπωσδήποτε να μεγαλώσουν ένα παιδί. «Σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αν μπορούσα θα του πρότεινα να πάει με μια άλλη γυναίκα, να της κλείσει τα μάτια, να μην την αγαπήσει, να μην τον αγαπήσει, να έχω το παιδί του και να το μεγαλώσουμε και οι δυο σαν να ήταν και δικό μου. Απ’ έξω

απ’ έξω σε μια στιγμή αγαπημένη του είπα «τι θα έλεγες αν κάναμε αυτό;» και μου λέει «Όχι. Ή θα κάνουμε μαζί ή καθόλου. Θέλω να είμαστε μαζί»!».

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε και για τα κινηματογραφικά χαστούκια που έχει «φάει», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το ωραιότερο χέρι για χαστούκια στον κινηματογράφο ήταν του Κωνσταντάρα! Έπρεπε να τον βραβεύσουν γιατί τα έδινε τόσο ωραία, τόσο γλυκά! Αυτό το χαστούκι με καθιέρωσε πρωταγωνίστρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα