Ο γιος του Μπελμοντό εξηγεί πώς η Ούρσουλα Άντρες κατέστρεψε τον γάμο των γονιών του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του γόη του γαλλικού σινεμά, Ζαν-Πολ Μπελμοντό αναμένεται να προβάλει στις 3 Ιανουαρίου το πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης.

Την ιδέα για το ντοκιμαντέρ είχε ο 52χρονος γιος του ηθοποιού, Πολ Μπελμοντό, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός σε αγώνες ταχύτητας.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Πολ μιλάει για τις αναρίθμητες γυναικείες κατακτήσει του πατέρα του και στέκεται σε εκείνη που αποτέλεσε η αιτία διάλυσης του γάμου του. Ο Ζαν-Πολ Μπελμοντό γνώρισε την Ούρσουλα Άντρες

την δεκαετία του 60’, όταν ήταν ήδη παντρεμένος με μια χορεύτρια, την Ελοντί Κονσταντέν, η οποία είναι μητέρα του Πολ. «Το πάθος του πατέρα μου για την Ούρσουλα διέλυσε την οικογένειά μας, αλλά ήταν ένα σημαντικό επεισόδιο στη ζωή του» επισημαίνει ο Πολ.


Η Άντρε έγινε sex symbol στη Γαλλία, καθώς έγινε γνωστή σε σκηνή με λευκό μπικίνι ως ένα από τα κορίτσια του James Bond. Η σχέση τους διήρκεσε 6 χρόνια, από το 1966 μέχρι το 1972. Τη σχέση συγκάλυπτε η στενή τους φίλη Μπριζίτ Μπαρντό.

Ωστόσο, ο γιος του Μπελμοντό μίλησε με πάθος για τις σημαντικές ταινίες του πατέρα του: «Η εικόνα του πάντα σε κάνει να ονειρεύεσαι. Γρήγορα στη ζωή μου κατάλαβα ότι ο πατέρας μου ήταν μοναδικός».

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός σήμερα είναι 82 ετών και συζεί με την σύντροφό του Μπάρμπαρα Γκαντόφλι.

Ο γιος Μπελμοντό με τη σύζυγό του Λουάνα και ο Ζαν-Πολ Μπελμοντό:

ντοκιμαντέρΖαν-Πολ ΜπελμοντόγιοςγάμοςγονείςΠατέραςζωήγυναίκεςΟύρσουλα ΆντρεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα