Στον τελικό του επί κοντώ Στεφανίδη, Κυριακοπούλου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Με μεγάλη άνεση και άλματα που προαναγγέλουν μετάλλια προκρίθηκαν στον τελικό του επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στο Αμστερνταμ η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Στεφανίδη σημείωσε την κορυφαία επίδοση του προκριματικού με 4.50 μ., ενώ η Κυριακοπούλου πέρασε τα 4.45 μ. Έτσι αμφότερες θα λάβουν μέρος στον τελικό του αγωνίσματός τους και θέτουν υποψηφιότητα –αμφότερες- γιαα το βάθρο.

Στο

μεταξύ, η Μαρία Μπελιμπασάκη δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των 100 μέτρων. Η πρωταθλήτρια από την Κρήτη πήρε την 7η θέση στην πρώτη προκριματική σειρά με 11.55, που ήταν ο τρίτος καλύτερος χρόνος από τις αθλήτριες που δεν πήραν την απευθείας πρόκριση. Έτσι, ως τελευταία, θα βρεθεί στα ημιτελικά της Παρασκευής .

Στα προκριματικά του τριπλούν ανδρών, οι Δημήτρης Τσιάμης και Δημήτρης Μπαλταδούρος δεν κατάφεραν να κάνουν αρκετά μεγάλα άλματα, ώστε να βρεθούν στον τελικό του αγωνίσματος και αποκλείστηκαν. Ο Τσιάμης είχε καλύτερο άλμα στα 16.16 κι έμεινε 22ος, ενώ ο Μπαλταδούρος ήταν 25ος με άλμα στα 15.99.

Το άρθρο Στον τελικό του επί κοντώ Στεφανίδη, Κυριακοπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα