Στο Μιλάνο στέφεται η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ρεάλ Μαδρίτης ή Ατλέτικο; Μπορεί εδώ και καιρό να είναι γνωστό ότι το Champions League θα καταλήξει σε χέρια… Mαδριλένων, σήμερα το βράδυ όμως (21:45) η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα μάθει αν η νέα της βασίλισσα θα είναι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ή εκείνη του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και αποτελεί την άτυπη ρεβάνς του τελικού του 2014, στον οποίο

είχαν επικρατήσει οι «μερένχες» με 4-1, στην παράταση.

Ήδη το Μιλάνο έχει «βουλιάξει» από οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και από «ουδέτερους» ποδοσφαιρόφιλους, που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός κάθε χρονιάς σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε σύνθημα νίκης στους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που η Ρεάλ κατακτήσει το 11ο «αστέρι», η χρονιά της θα είναι πολύ πιο επιτυχημένη από εκείνη της Μπαρτσελόνα, παρά την κατάκτηση του νταμπλ από τους Καταλανούς.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «ροχιμπλάνγκος» τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να πάει τον τελικό εκεί που βολεύει την Ατλέτικο, ενώ αρνήθηκε να χαρακτηρίσει το παιχνίδι ρεβάνς για ό,τι συνέβη πριν δύο χρόνια, διαλέγοντας να τον παρουσιάσει ως «δεύτερη ευκαιρία».

Το άρθρο Στο Μιλάνο στέφεται η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα