Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Έλληνες αθλητές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τους αθλητές της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους στην Βουλή των Ελλήνων. Η Άννα Κορακάκη,

ο Σπύρος Γιαννιώτης, οι ιστιοπλόοι Μάντης και Καγιαλής ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που συνάντησε ο πρωθυπουργός.


Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους παρευρισκόμενους προπονητές, αθλητές και τις οικογένειες τους για τις επιτυχίες, τις διακρίσεις και το ήθος τους και συνομίλησε ξεχωριστά με κάθε ένα από τα μέλη της ελληνικής αποστολής, ενώ χαρακτήρισε “εθνική έκπληξη” τις διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στους αγώνες του Ρίο. “Φτάσατε στο στόχο και ήταν πολύ σημαντικό και συγκινητικό αυτό για όλους” είπε χαρακτηριστικά.
Το ήθος του Σπύρου Γιαννιώτη εξήρε ο πρωθυπουργός, συνομιλώντας με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη της κολύμβησης και αναφερόμενος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα όταν ο Γιαννιώτης αρνήθηκε να υποβάλει ένσταση.

Όπως ανέφερε ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος, ο Αλέξης Τσίπρας του μετέφερε τη δυσαρέσκειά του σχετικά με το μέρος που έκανε προπονήσεις η νεαρή αθλήτρια.


Η Άννα Κορακάκη βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση. Δεν συζητήσαμε για προβλήματα. Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τον κάθε αθλητή ξεχωριστά. Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ ωραίες αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε για τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού. Οι συναντήσεις που γίνονται μακριά από τα φώτα και τις κάμερες, είναι πιο σημαντικές».

Το άρθρο Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Έλληνες αθλητές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα