Στήριξη Μέρκελ στην Ελλάδα

Την ανάγκη να στηριχθούν ελληνικές μεταρρυθμίσεις τόνισε προς την Ελληνογερμανική Συνέλευση η Άγκελα Μέρκελ. Η συνεργασία αυτή «γεμίζει με ζωή» την εταιρική σχέση των δύο λαών, είπε χαρακτηριστικά η γερμανίδα καγκελάριος, την Τρίτη 22, Οκτωβρίου.

«Δίνω μεγάλη σημασία στο να παρέχουμε, εμείς, ως Γερμανία, στήριξη στους Έλληνες εταίρους μας στην προσπάθεια τους για μεταρρυθμίσεις» δήλωσε η ισχυρή κυρία της Γερμανίας, όπως μετέδωσε η Deutsche Welle.

Η καγκελάριος απέστειλε μήνυμα μέσω βίντεο προς τους 400 συνέδρους της τέταρτης (4ης) Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στη Νυρεμβέργη που διεξάγεται στις 22 και 23 Οκτωβρίου.

Η καγκελάριος, εξήρε τις προσπάθειες του στενού δικτύου της συνεργασίας ελληνικών και γερμανικών δήμων, το οποίο έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, ένδειξη της οποίας είναι η πολυάριθμη συμμετοχή στη Νυρεμβέργη.

«Αυτή η συνεργασία γεμίζει την ελληνογερμανική εταιρική σχέση με ζωή και χτίζει νέες γέφυρες μεταξύ των δύο κοινωνιών», είπε χαρακτηριστικά η γερμανίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα