Στην τελική ευθεία το θέμα του Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Tου Σωτήρη Τριανταφύλλου

Με την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα θα κλείσει οριστικά το θέμα του Κριστιάν Λεντέσμα, είτε θετικά, είτε αρνητικά για τους πράσινους και το αν θα αποκτηθεί ο παίκτης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα επί ολλανδικού εδάφους δείχνοτας την κλάση του, αλλά και το πόσο επηρρεασμένος

είναι από την εξάμηνη αποχή του από τα γήπεδα. Το αν θα συνεχίσει ή όχι να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα ξεκαθαρίσει πλέον μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα. Ισως πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με την Οσμανλισπόρ και θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την Αθήνα. Εκεί πλέον θα γίνει η τελική συζήτηση και η διαπραγμάτευση πάνω στην προοπτική συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, παρουσία και του μάνατζέρ του, Λούκα Ντε Σιμόνε.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής προς την πλευρά του 33χρονου μεσοαμυντικού πως μπορεί να φτάσει σε συγκεκριμένα νούμερα. Ως βάση είναι οι 500.000 ευρώ κι από εκεί και πέρα, στο «πακέτο» της πρότασης για 1+1 χρόνο συμβόλαιο, μπορούν να μπουν μια σειρά από διάφορα μπόνους στόχων και συμμετοχών. Η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει μεγάλη, όχι όμως αγεφύρωτη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. Πολύ σημαντικό ρόλο σ’ όλα αυτά αναμένεται να παίξει και το εξαγωνιστικό κομμάτι. Ο Λεντέσμα δείχνει θετικός στην προπτική συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνεί και η οικογένειά του, καθώς δεν επιθυμεί να απομακρυνθεί πολύ απ’ τη βάση της που είναι η Ρώμη όπου μένουν μόνιμα.

Το άρθρο Στην τελική ευθεία το θέμα του Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα