Στην Καλαμάτα σπεύδει ο Α.Σαμαράς- Παρέμβαση στην Κομισιόν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται καθ’ οδόν για την Καλαμάτα προκειμένου να δει από κοντά τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας στην περιοχή.Εξάλλου από χθες το βράδυ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, τους Αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλιφέρη, Περικλή Μαντά και τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, με στόχο την καλύτερη δυνατή

αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Άλλωστε, ο Α. Σαμαράς ζήτησε από τον επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη να παρέμβει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έτσι ο τελευταίος κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άμεση στήριξη των πληγέντων, μέσω της παροχής κονδυλίων αποζημίωσης των ζημιών που υπέστησαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφοι και ιδιώτες. Επιπρόσθετα, ο Μ. Κεφαλογιάννης ρωτά την Επιτροπή για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας αποτρέποντας μελλοντικές καταστροφές.

Το άρθρο Στην Καλαμάτα σπεύδει ο Α.Σαμαράς- Παρέμβαση στην Κομισιόν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα