Παραδίδεται στον Alpha το υλικό από τις κάμερες της δημοπρασίας στην ΓΓΕΕ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεκτό έγινε από την εισαγγελέα, Ροζαλία Λάλλη, το αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» και του νομικού του εκπροσώπου, Πάνου Λαζαράτου κι έτσι θα του παραδοθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας(ΓΓΕΕ) το οποίο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Να χορηγηθούν τα αιτηθέντα από τη ΓΓΕΕ λόγω συντρέχοντος έννομου συμφέροντος αφαιρούμενων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων», αναφέρει η παραγγελία της Ρ. Λάλλη.

Ειδικότερα, η

εισαγγελέας δίνει εντολή στη ΓΓΕΕ και στην Αρχη Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πρώτον να μην καταστραφεί το υλικό των καμερών από τις 66 ώρες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες και δεύτερον να παραδοθεί προς μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Alpha ζήτησε σήμερα το πρωί ζήτησε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν επί 66 ώρες όσα έγιναν κατά τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, με αίτηση που κατέθεσε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος τόσο στην ΓΓΕΕ όσο και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την αίτησή του, ο σταθμός ζητεί να μελετήσει το υλικό αυτό, που απεικονίζει όλα όσα έγιναν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας, προκειμένου να θεμελιώσει νομικά: «την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη», την οποία ήδη έχει καταγγείλει στα αρμόδια όργανα ζητώντας να αποβληθεί από τον διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούσα και να ακυρωθεί συνολικά, εξ αυτού του λόγου, ολόκληρη η δημοπρασία.

Το άρθρο Παραδίδεται στον Alpha το υλικό από τις κάμερες της δημοπρασίας στην ΓΓΕΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα