Καλογρίτσας και Κοντομηνάς ετοιμάζονται για συμμαχία;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χωρίς να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, αλλά διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν προοπτικές συνεργασίας, ολοκλήρωσαν πριν από λίγο την δεύτερη συνάντησή τους ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς και ο επιχειρηματίας και κάτοχος πλέον τηλεοπτικής αδείας, Χρήστος Καλογρίτσας.

Νωρίτερα, το πρωί, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε ζητήσει meeting στελεχών στο αμφιθέατρο του σταθμού για ενημέρωση και, προφανώς, αποτίμηση της

κατάστασης.

Η πρώτη τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και η δεύτερη σήμερα το πρωί, με τους δύο επιχειρηματίες να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συμπράξουν σε μια κοινή προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου τηλεοπτικού προϊόντος.

Αλλά παρά το γεγονός ότι το κλίμα στις συζητήσεις τους ήταν θερμό, δεν κατόρθωσαν ακόμη να καταλήξουν σε τελική συμφωνία, καθώς η κάθε πλευρά διεκδικεί για τον εαυτό της την πλειοψηφία των μετοχών αλλά και το management του νέου τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως συμφώνησαν, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, ενώ ο κ. Καλογρίτσας θα επιχειρήσει ταυτόχρονα να διευρύνει τον κύκλο των συμμαχιών του, ξεκινώντας επαφές και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι μάλλον «ναυαγεί» το ενδεχόμενο συνεργασίας του Χρ. Καλογρίτσα με τον ιδιοκτήτη του EPSILON.T.V. Φίλιππο Βρυώνη και παρότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν προ ημερών, οι διαβουλεύσεις μεταξύ τους διακόπηκαν.

Το άρθρο Καλογρίτσας και Κοντομηνάς ετοιμάζονται για συμμαχία; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα