Στην επιτροπή Δεοντολογίας βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής θα παραπεμφθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, για το πρόσφατο επεισόδιο φραστικής βίας και απειλών, κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Κατριβάνου.

Πιο συγκεκριμένα, την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

θα συγκαλέσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για το πρόσφατο κρούσμα βίας που εκδηλώθηκε από βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Καριβάνου.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, ο Δημήτρης Κουκούτσης είχε επιτεθεί αρχικά με ύβρεις και απειλές εναντίον της Βασιλικής Κατριβάνου, επειδή συνόδευε εκπρόσωπο αλλοδαπών, για να καταθέσει διάβημα στη Βουλή.

Η παρέμβαση της αστυνομικής φρουράς της Βουλής απέτρεψε εκείνη την ημέρα τα χειρότερα. Η Χ.Α, με σχόλιο στην ιστοσελίδα της, προσέφερε απόλυτη κάλυψη στον βουλευτή της, ενώ ακολούθησαν με διάφορες αφορμές υβριστικές ή ακόμα και απειλητικές φράσεις για τον κοινοβουλευτισμό και από τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Σήμερα, για το συμβάν αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε διάβημα στον κ. Μεϊμαράκη, βάσει του οποίου ο Πρόεδρος της Βουλής θα συγκαλέσει την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Πληροφορίες από: onlynews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα