Στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισί 28 και 29 Νοεμβρίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα ο ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί όπου θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και με τους Τσακαλώτο, Αχτσίογλου και Παπαδημητρίου.

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Πιερ Μοσκοβισί θα συναντηθεί στις 15:00 με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου, στις 17:00 με τον πρωθυπουργό Αλέξη

Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στις 18:15 θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Την ίδια ημέρα στις 20:30 θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία κατά την διάρκεια δείπνου, στα πλαίσια του συνεδρίου «THE GREEK ECONOMY CONFERENCE» που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνό-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ , ενώ αμέσως μετά στις 10:15 θα συναντηθεί με την υπουργό εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Ακολούθως στις 11:15, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Το ταξίδι του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα, θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα κάνει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Γέρακα στις 14:00 το μεσημέρι που είναι πρότυπο έργο ΣΔΙΤ ((Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα) ενώ συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ.

Το άρθρο Στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισί 28 και 29 Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα