Live η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη διαρκή επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ξεκίνησε η συζήτηση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2017, ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις, ενώ η συζήτηση στην Ολομέλεια θα αρχίσει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

Γενικοί εισηγητές ορίστηκαν από τα κόμματα οι Χρήστος Μπγιάλας (ΣΥΡΙΖΑ), Κωνσταντίνος Χατζηδάκης

(ΝΔ), Ηλίας Παναγιώταρος (ΧΑ), Ιωάννης Κουτσούκος (Δημοκρατική Συμπαράταξη), Νικόλαος Καραθανασόπουλος ( ΚΚΕ), Γεώργιος Αμυράς (Ποτάμι), Δημήτριος Καμμένος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) και Γεώργιος Κατσιαντώνης (Ένωση Κεντρώων).

«Ο προϋπολογισμός δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών αλλά δίνει το στίγμα και τον προσανατολισμό της κυβέρνησής μας» είπε κατά την τοποθέτησή του ο γενικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας.

Από την μεριά του ο γενικός εισηγητής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης τόνισε: «Για ένα πράγμα μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτή τη Βουλή και γι’ αυτή την κυβέρνηση: πώς ότι και να γίνει, η κυβέρνηση θα έρθει να πανηγυρίσει την προεξοφλημένη νίκη της. Αλλά τα γεγονότα είναι εδώ για να υπενθυμίζουν την αποτυχία σας και πως η χώρα αντί να πάει μπροστά πήγε πίσω. Ο προϋπολογισμός αυτός αποτυπώνει ότι τα δύο χρόνια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ήταν χρόνια οπισθοδρόμησης».

Το άρθρο Live η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα